2efff0_b0ba5f914eed47bdb152ed037add3a37_
Hovedretter

Andefugle

Se de spændende opskrifter og find inspiration til, hvordan du tilbereder en velsmagende forret med and

2efff0_9cfec002e7c64888884122d6a90390ac_

Hyldest til efterårets røde og grønne kåltyper med gråand

2efff0_abf3fa259090404dbb90fc280aeb700b_

TRE TIPS TIL AND

#1 
Gem andefedtet til stegning af magre fugle som fx fasan

#2
Tjek om din and er ordentligt renset og pillet for stabber

#3
Lad dem simre den sidste halve time med whisky, hvis de skal være ekstra møre

Stegt gråand med kirsebær, rødbeder, enebær og rygeost

2efff0_426bb63e809f481d88f000f82668bd1a_

Vildand i citrus

2efff0_bd9289c046f944f287b616e2d740d8ec_

Høglaceret gråandebryst med pocheret andeæg, råsyltede kåltyper, sprød crumble og svampeboullion

2efff0_650e5a58c22d4a21a29c518dee1e01d9_

Pibeand med søde peberfrugter

2efff0_650e5a58c22d4a21a29c518dee1e01d9_

Pibeand med peberfrugtsauce

2efff0_650e5a58c22d4a21a29c518dee1e01d9_

Pibeand i paprika

2efff0_650e5a58c22d4a21a29c518dee1e01d9_

Pibeand i basilikum

2efff0_650e5a58c22d4a21a29c518dee1e01d9_

Lynstegt svømmeand

2efff0_426bb63e809f481d88f000f82668bd1a_

Braiseret gråandebryst

2efff0_426bb63e809f481d88f000f82668bd1a_

Andetarteletter