2efff0_bef9c4075b394b7091bd1302a33afa9b_
Hovedretter

Fasan

Se de spændende opskrifter og find inspiration til, hvordan du tilbereder en velsmagende menu med fasan

2efff0_761e61f33d384eba8db75ebaa06a598b_

Barderet fasanbryst med saltbagte beder

2efff0_02d7f90a059443ad9ce9c37394d20c0e_

TRE TIPS TIL FASAN

#1 

Fasanen kan nemt blive tør - brug dit stegetermometer!

 

#2

Fasanen er en mager fugl - farsering giver din ret mere fylde

#3

Husk, at tjekke for hagl, inden du tilbereder og serverer din ret

Shish kebab af fasanbryst, grillet over trækul med jordskokke hummus og rå grøntsager

2efff0_27b266a3a1284eadb2571b650c96f38c_

Saltet, røget og tørret fasan, kål og beder, snegle og hasselnødder

2efff0_ee0e2778feaf47c29c21ed4e48d2b3dd_

Fasan i gel og selleri

2efff0_276983305c8c4a9383f5ecd1cd6fb968_

Fasan - Blanchet - Røg

2efff0_20cbbdd7ee7c4654b5c12b4305f6e20f_

Jespers fasangryde

2efff0_b0ba5f914eed47bdb152ed037add3a37_

Farseret fasan med herbes de provence