Ingredienser og fremgangsmåde

Opskrift til 4 personer

  • 4 Comise-pærer

  • 500 g jordskokker

  • Honning

  • Citron
     

  • 1 fasanhøne (med skind)

  • Enebær

  • Røget salt

  • Sort peber

  • Rosmarin

  • Citrontimian
     

  • Kastanjer

  • Julesalat

  • Mælkebøtter

  • Rapsolie (god kvalitet)
     

  • Saltet smør

Årets Vildtret 2011

Opskrift fra: Grønbech & Churchill: Rasmus Grønbech

 

Forret vildt konkurrence

 

Efterårspære pocheret i juice af jordskokker. Fasanbryst tilberedt med nordiske krydderier, kastanjer & bitre salater.

Jordskokkerne skrælles og juices, koges op og skummes af.

Denne væske koges med honning og citronsaft.

Pærerne skrælles, udskæres og pocheres herefter i jordskokkelagen.

Fasanen ordnes og tilberedes med saltet smør & krydderiblandingen.

Salaterne ordnes, skylles og marineres før brug.

Kastanjerne skæres i tynde flager og marineres i olie og salt.

Retten anrettes.

en del af Bæredygtig Jagt