

Hovedretter
Hjort
Se de spændende opskrifter og find inspiration til, hvordan du tilbereder en velsmagende menu med hjortekød
Ryg af dådyr med braiseret kølle, 100 % chokolade, tyttebær og røget marv
TRE TIPS TIL HJORT
#1
Vildt smager og mætter mere – beregn derfor 150-200 g per person.
#2
Steg til kernetemperaturen er 55-58 grader.
#3
Lad endelig stegen hvile i 20 minutter, så blodet kan fordele sig fra midten og ud.
Grillet culotte af krondyr med glaserede rødbeder, brombær, løg på to måder, sprød kål og friske hasselnødder
Krondyr i rødlige klæder
Krondyrinderlår stegt pølse af krondyrinderlår på “spyd” med frisk hasselnød
Farseret krondyrinderlår med tørrede hyldebær, citrontimian og syltede grønne enebær. Jordskokker med gran, syltede sorte trompethatte og luftig kastanje
Krondyrpølse med tamarinsauce
Helstegt rådyrkølle med hyldebær
Krondyr ballontine med “fattigmands-asparges” og hasselnødder
Krondyrskank i rødbedesaft, røde kål og lakrids
Dyrekølle
Enebærstegt dåvildtfilet
Hjortemørbrad med peber og hasselbach-kartofler
Hjorteryg med pastasalat med pestomayonaise
Hjorteminestronesuppe
Hjortekøllebøf
Marineret hjorteryg med skysauce
Koplevs vildthakkebøffer
Helstegt hjortefilet med løse ris og ristede frugter
Hjortesteaks med frugtspyd