Hovedretter

Hjort

Se de spændende opskrifter og find inspiration til, hvordan du tilbereder en velsmagende menu med hjortekød

Ryg af dådyr med braiseret kølle, 100 % chokolade, tyttebær og røget marv

TRE TIPS TIL HJORT

#1 
Vildt smager og mætter mere – beregn derfor 150-200 g per person.

#2
Steg til kernetemperaturen er 55-58 grader.

#3
Lad endelig stegen hvile i 20 minutter, så blodet kan fordele sig fra midten og ud.

Grillet culotte af krondyr med glaserede rødbeder, brombær, løg på to måder, sprød kål og friske hasselnødder

Krondyr i rødlige klæder

Krondyrinderlår stegt pølse af krondyrinderlår på “spyd” med frisk hasselnød

Farseret krondyrinderlår med tørrede hyldebær, citrontimian og syltede grønne enebær. Jordskokker med gran, syltede sorte trompethatte og luftig kastanje

Krondyrpølse med tamarinsauce

Helstegt rådyrkølle med hyldebær

Krondyr ballontine med “fattigmands-asparges” og hasselnødder

Krondyrskank i rødbedesaft, røde kål og lakrids

Dyrekølle

Enebærstegt dåvildtfilet

Hjortemørbrad med peber og hasselbach-kartofler

Hjorteryg med pastasalat med pestomayonaise

Hjorteminestronesuppe

Hjortekøllebøf

Marineret hjorteryg med skysauce

Koplevs vildthakkebøffer

Helstegt hjortefilet med løse ris og ristede frugter

Hjortesteaks med frugtspyd

en del af Bæredygtig Jagt