2efff0_82d08a6d5c5e4047bb98e2957ed86fa9_
Forretter

Hjort

Se de spændende opskrifter og find inspiration til, hvordan du tilbereder en velsmagende menu med hjortekød

2efff0_b67167877bd44b77832d98054fec4dfb_

Syltet krondyrhjerte med æble og selleri

TRE TIPS TIL HJORT

#1 
Vildt smager og mætter mere – beregn derfor 150-200 g per person.

#2
Steg til kernetemperaturen er 55-58 grader.

#3
Lad endelig stegen hvile i 20 minutter, så blodet kan fordele sig fra midten og ud.

2efff0_d70a79a26cab4074af6cbfa46f2cd608_

Gravad krondyr med knoldselleri, pære, grønkål og kærnemælk

2efff0_bf3958cdbf15434a8497886c76723566_

Cervo Vagabondo - hjemmelavet hjorteskinke med ’taralli’-beskøjter, røget mayonnaise og kakao